Kunst te Eerbeek 2014 Kunst te Eerbeek 2014 Kunst te Eerbeek 2014 Kunst te Eerbeek 2014 Kunst te Eerbeek 2014

Kunst te Eerbeek


Na het enorme succes van 2014, vind op 11 september 2016 de tweede Kunst te Eerbeek kunstmanifestatie plaats bij Huis te Eerbeek.

Bezoeker

Momenteel is er geen bestuur voor de organisatie van de kunstmarkt. In 2018 zal er dan ook geen kunstmarkt zijn. Zodra er een nieuw bestuur is zullen zij via deze weg informatie verstrekken.


Hartelijk welkom op de kunst- en uitmarkt 'Kunst te Eerbeek'. 11 september 2016 is het zover, van 11.00 tot 17.00 uur tonen zo'n 90 internationale kunstenaars hun creatieve werken aan u. Culturele Verenigingen uit de Gemeente Brummen tonen hun zang en dans op een groot podium. 

Tijdens deze kunstmanifestatie kunt u genieten van uiteenlopende kunst, muziek, en een hapje en een drankje. Daarnaast nodigen we u uit het 14de eeuwse landhuis te bezoeken en natuurlijk kunt u prachtig wandelen in het park om het landhuis.

Op de pagina deelnemers staat t.z.t. een lijst met deelnemers, zodat u zich kunt voorbereiden op een prettig bezoek.

U vind Kunst te Eerbeek bij Fletcherhotel Huis te Eerbeek aan de Prof.Weberlaan 1 in Eerbeek. Eerbeek ligt tussen Apeldoorn en Arnhem op de Veluwe. De entree is gratis, alleen voor het parkeren van uw auto op een speciaal daarvoor ingerichte parkeerplaats wordt een kleine vergoeding gevraagd.